Преземање на водечката улога: Жените на власт во светот на коцкањето

Работејќи во еден од најпрепознатливите даватели на софтвер за онлајн казино, Каминскаја го предводи пакетот кога станува збор за жените на моќни позиции.

„Ботаничката градина во Загреб ми беше мотив за најновата колекција на Линеа“, интервју со модната креаторка Славица Басаровска

„Ботаничката градина во Загреб ми беше мотив за најновата колекција на Линеа“, интервју со модната креаторка Славица Басаровска